Visa versa…

Dit keer vanuit Thailand.
Woensdag ben ik na een goede vlucht aangekomen in Thailand. Met mijn nog steeds verstaanbare Thais begreep de taxichaffeur ook nog waar ik heen wilde, dus kon ik om 2 uur ’s middag na 15 uur reizen een verfrissende douche nemen.

Vandaag ben ik met Joe, de visakenner van de OMF, naar de immigratiedienst geweest om mijn visum te verlengen. KhopKhun PhraCauw (Prijs God) zouden de Thaise mensen zeggen, want een kwartier later stond ik al weer buiten met een nieuw visum, werkvergunning en re-entry permit.
Het voelt best wel raar om 15 uur heen te reizen en dezelfde tijd weer terug voor 15 minuten wachten en 15 seconden glimlachen, maar in ieder geval heerlijk dat dit rond is, na alle onzekerheden vooraf. Dank jullie wel voor het meebidden!

Gisteren, vandaag en morgen doe ik mee aan ‘Project Paul’ of te wel een kerkplantingscursus die op het moment in Bangkok gegeven wordt. Heel leuk om mee te doen en alle collega’s te ontmoeten.
Zaterdag rijd ik met Marten en Esther mee naar Isaan om een paar oude bekenden te zien. Zondagavond vlieg ik weer richting Engeland. Het is bij elkaar maar een korte tijd dat ik in Thailand ben, maar het is volop genieten.

Comments
  1. 13 jaar ago
  2. 13 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.