Kolonisten leidt tot evangelisatie-actie

Of het nu door de grondstoffen, de ridders of de steden (die eigenlijk op kerken lijken) kwam, weten we niet. In ieder geval kwam het gesprek tijdens een potje Kolonisten op onze medebewoners in Gloucester. Onze medebewoners die nog geen mogelijkheid hebben gehad of het nog een keer moeten horen om Jezus als hun Verlosser aan te nemen. En zo ontstond deze actie.

Op maandag 25 mei hopen we met veel christenen in een groot park in Gloucester te zijn. 1. Om onder onze medebewoners te zijn; 2. Om een gezellige dag met ze door te brengen door voetbal en spelletjes en 3. Om het evangelie te vertellen op een podium.
De kunst is om de organisatie eenvoudig te houden, zodat het makkelijk nog een keer gedaan kan worden (geen sub-sub-subcommissies!). Samen te werken met kerken en de Heilige Geest te vertrouwen dat Hij mensen beweegt tot actie en geloof. Bidden jullie mee?!

mm_cs_24

Gloucester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.