Op de brommer de paden op, de lanen in…

De brommer is hier hét vervoermiddel. Ook wij ondervinden de laatste tijd het gemak daarvan. Op een brommer van gemeenteleden rijden we nu regelmatig naar omliggende dorpjes… de foto houden jullie nog te goed!
 
Vorige week hebben we een vrouw bezocht in een omliggend dorpje. Via juffrouw Nie waren we bij haar terechtgekomen. Terwijl wij het evangelie vertelden, vulde zij ons aan. Ze wist al veel! Dat kwam doordat ze in Lopburi heeft gewoond en daar als tiener veel in de kerk kwam, aangetrokken door buitenlanders en cake! Ze wist niet dat hier in Waeng Yai nu ook een kerk is. Ze was nog steeds geïnteresseerd en we bidden dat ze zich verder wil verdiepen in God, door naar de kerk te komen of ons een welkom te blijven geven.
Comments
  1. 15 jaar ago
  2. 15 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.