Gemeente-zijn 2

Gemeente-zijn kan dus tijdens de afwas. Afgelopen week werd het gemeente-zijn op een andere manier zichtbaar. In het dorp Baan Waai Luum kwamen deze week niet 2 à 3 gelovigen samen. Voor anderhalve dag werden we ondersteunt en bemoedigt door Thaise studenten en stafmedewerkers uit de stad, daarbij geholpen door Amerikaanse stafmedewerkers van deze zendingsorganisatie. Met 50 man kon deze groep niet ongezien blijven.
Alhoewel de plaatselijke gelovigen bekenden zijn voor de dorpsbewoners, bouwde deze groep met Engelse les op de plaatselijke basisschool en sporten na schooltijd verder aan de bruggen om het evangelie te delen. Verbonden in Christus mengden de Amerikaanse, Nederlandse en Thaise gelovigen zich om folders uit te delen en een uitnodiging te geven voor een evangelisatiebijeenkomst ’s avonds.
De volgende dag werd afgesloten met gebed voor de 996 mensen in dit dorp en de overige 80.000 mensen in het district die de Here Jezus nog niet kennen.
Anderhalve dag fysiek gemeente-zijn en daarna weer verbonden door God, de Schepper van hemel en aarde, de schepper van de (wereld)kerk!

Comments
  1. 2 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.