Bidden

Vandaag is het biddag en heeft onze website een nieuwe pagina: gebedspunten.

In de bijbel vraagt God om te bidden dat Zijn wil mag geschieden, voor meer werkers, voor degenen die Hem nog niet kennen, om de donkere machten te weerstaan, voor vrede, voor de overheid. Gebed is de motor om de onbereikten te bereiken in Thailand.

Onze gebedsbrief wordt naar ruim 100 mensen verstuurd die meebidden voor ons werk. Op verschillende manieren geven zij dit bidden vorm. Zoals eenmalig bij het krijgen van de gebedsbrief, tijdens het strijken, op bijbelkring, tijdens de stille tijd met de uitgeprinte versie of dagelijks tijdens de maaltijd.
Wij zien dat gebed deuren opent waardoor de Here Jezus in harten van mensen komt, ons als zendingswerkers vrede en vreugde geeft in ons werk, slechte gewoonten bij mensen doorbroken worden, gelovigen vertrouwen dat hun leven in Gods hand is.

Ben jij een bidder of wil je nu voor Gods werk in Thailand bidden? Gebruik de gebedspunten als leidraad: kies één gebedspunt om dagelijks voor te bidden. Neem wekelijks de tijd om een onderwerp bij God te brengen. Of bid maandelijks voor de diverse punten. Of…?

Meer actuele gebedspunten schrijven we in onze maandelijkse gebedsbrief. Aanmelden via tfc-oversea@hotmail.com

In Hem verbonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.