Zendingsexpeditie

Soms schrijft er zomaar iemand anders over ons leven. Nou ja, zomaar? Een groep enthousiaste, bemoedigende reizigers vanuit ondersteunende GZB-gemeenten bracht een bezoek. De reizigers houden een blog bij en schreven over afgelopen weekend het volgende:

‘Tim, Joke, Maria en ik zijn deze dagen bij Sijmen en Annelies, die met hun drie kinderen in Mancha Kirie wonen. Het is bijzonder om een stukje van hun leven van dichtbij mee te maken. Vrijdag en zaterdag hebben we bemoedigende bezoeken gebracht aan christenen in de omgeving, de suikerrietoogst….lees verder op zendingsexpeditie.nl voor het verhaal bij deze foto:

Comments
  1. 3 jaar ago
  2. 3 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.