Goed nieuws

Moeder Naang had zo’n tien vriendinnen uit de buurt uitgenodigd voor het kerstfeest bij haar thuis. Gemeenteleden hadden geholpen met eten klaarmaken. Haar vriendinnen met kleinkinderen en buurtkinderen waren gekomen. Ze hadden met elkaar gegeten. Alhoewel moeder Naang 2 maanden christen is, had ze het openingsgebed voor haar rekening genomen. Heel spannend, maar ze wilde haar vriendinnen laten zien dat ze in God gelooft. Ze hoopte zo dat haar vriendinnen ook geïnteresseerd in God zouden raken door het samen-zijn met andere gemeenteleden, hun getuigenis en de komst van de Here Jezus als Redder van de wereld.

De dagen na het kerstfeest sprak ze met haar vriendinnen. Ze hadden de kerstboodschap begrepen. Het was inderdaad Goed Nieuws. ‘Maar niet voor mij’, was de reactie van de meesten. Moeder Naang was daar wel over teleurgesteld. Ze begrijpt dat dit voor een aantal de eerste keer is dat ze in aanraking komt met de Here God. Moeder Naang zelf heeft een christelijke dochter, maar is ook stap voor stap bij God uitgekomen. Moeder Naag geeft niet op. Ondersteund door de gemeenteleden in gebed, bemoediging en het doen van Bijbelstudie bij haar thuis. Bidden jullie mee?

Comments
  1. 3 jaar ago
  2. 3 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.