3 jaar

…nee, we hebben geen vrouw ontmoet die al drie jaar christen is,

…nee, we hebben ook geen drie jarig Thais jongetje geadopteerd,

…nee, we blijven ook niet voor drie jaar in Thailand….

We waren afgelopen week drie jaar getrouwd! Een feestje waard en zeker leuk om te vieren met vrienden – in dit geval Hollandse vrienden. Gert-Jan en Corine Duitman hebben ons afgelopen weekend bezocht. Ze konden getuigen zijn van de eerste verkoopdag van Poe-pee: Hij heeft een oven gekocht en verkoopt nu in Waeng Yai en omliggende dorpjes (Hollandse) cake, brownies, pizza en koekjes en ondertussen deelt hij christelijke flyers uit. Poe-pee wordt geholpen door een vriend, die langzaam interesse krijgt in het evangelie

       

Heerlijk om weer bij te kletsen met vrienden! En daarnaast het leven van ons en de Thaise mensen dichterbij te brengen. In het weekend hebben we leuke dagen, waarin we veel Thaise mensen tijdens activiteiten ontmoeten. Weer een leuke Engelse bijbelles met tieners en op zondag een vreugdevolle kerkdienst. En daarna naar de grote stad Khon Kaen om met elkaar onze trouwdag te vieren – Somtsjaay, Antsjalie rák khoen!

Comments
  1. 15 jaren ago
  2. 15 jaren ago
  3. 15 jaren ago
  4. 15 jaren ago
  5. 15 jaren ago

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.