Christenen in the air

Na de overheerlijke lunch, hebben we Jan en José opgezocht. Een Nederlands echtpaar dat in Bangkok woont en over een jaar ook naar Isaan zal verhuizen. We konden ze gelukkig ook een beetje verwennen, want mevrouw Jang stond er op dat we ‘wat’ van de banketbakker mee zouden nemen. Nadat ze ons ook nog eens taxi geld had gegeven voor de terugreis hebben we bij Jan en José genoten van koffie met ‘wat’ erbij.

Maandag zijn we ’s ochtends naar de FEBC gegaan. Een organisatie die christelijke radioprogramma produceert. Ze kopen tijd op bij ‘de bekende radiofrequenties’ in heel Thailand en zenden daar elke dag een half uur uit, hun programma’s uit. Mensen die reageren, kunnen correspondentie Bijbelstudie doen of gekoppeld worden aan een kerk.

Wij waren daar om te kijken wat hun werk inhoudt en of wij daar bij kunnen helpen. Binnenkort krijgen we de adressen en namen van mensen uit onze omgeving die hebben gereageerd en meer willen weten van de God met wie ze een persoonlijke relatie kunnen hebben. Het was erg mooi om te zien hoe gedreven de mensen die bij deze organisatie werken zijn. Hoe vol geloof ze een radioprogramma opsturen en bidden om werking van de Heilige Geest in het hart van de luisteraars.

Comments
  1. 14 jaar ago
  2. 14 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.