Kinderbijbels voor Thailand 3

Tijdens de 40-dagen tijd op weg naar Pasen sparen de kinderen van onze thuisgemeente voor kinderbijbels in Thailand. We zullen tijdens deze tijd regelmatig een stukje voor hen op onze site zetten. Hierbij stukje nummer drie:

Hallo kinderen!
Als ik zeg David, wat zeg jij dan? Goliath? Als ik zeg Jozef, zeg jij waarschijnlijk put of mooie jas. Wij kunnen de verhalen uit de bijbel dromen. We kennen ze zo goed, omdat we ze van jongs af aan al horen.
De mensen en kinderen in Thailand horen verhalen over Boeddha. De verhalen uit de bijbel over God en Jezus zijn niet bekend. Maar de Bijbelverhalen zijn natuurlijk super interessant, maar ook wel moeilijk om te begrijpen. Het zijn er zoveel!! Met zoveel namen! Hoe houd je dat uit elkaar? Dit kan alleen maar als je de verhalen meer dan één keer hoort of leest.

  

Daarom sparen jullie voor kinderbijbels. Iedereen die een bijbel heeft, kan elk verhaal zo vaak lezen, totdat hij het verhaal begrijpt. En zo leren de mensen en kinderen God kennen, die heel veel van hen houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.