Update

annie__david_8   p-m-2

annie-david-24   annie-david-19

Vorige week hebben we genoten van en weekje geen colleges. Naast het schrijven van essays zijn we er ook nog even uit geweest. We hebben vrienden opgezocht die aan de kust in het zuiden van Engeland wonen. Het was leuk om Engeland een beetje te kunnen verkennen. En vanaf vorige week zaterdag zijn de ouders van Annelies langsgeweest. Gezellig gekletst, gepuzzeld, spelletjes gespeeld en we konden Daniel in veilige handen achter laten tijdens onze colleges. 
Op de eerste foto is trouwens de trots van Annelies te bewonderen. In de eerste plaats is dat natuurlijk Daniel, maar ik doel nu op de prachtig gebreide sjaal. Vinden jullie ook niet dat die heel goed bij Daniel zijn ogen past?

Comments
  1. 10 jaar ago
  2. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.