Thuis

Excuses voor het uitblijven van nieuws op onze website. In de maand januari ben ik er niet aan toegekomen zonder geldige reden. In februari zijn we plotsklaps verhuisd, nadat we nét voor we ons huurcontract wilden verlengen een termietenfamilie in ons huis aantroffen. De huisbaas was gelukkig al op de hoogte dat we daar eerder last van hadden. Nu ook het plafond langzaam naar beneden kwam, was het tijd dat wij ons als familie gingen verplaatsen. 

Sijmen vond al fietsend door het dorp een huis waar we zo in konden trekken. Toen kon hij nog fietsen. Inmiddels niet meer, waardoor ook de eerste bezichtiging in het water viel. Sijmen viel met zijn racefiets en een schouderoperatie was nodig. Nadat Sijmen met zijn arm in een mitella thuis kwam, hebben we het huis alsnog bekeken. Bijna alles erop en eraan. Na een kleine schoonmaak konden we er zo in. En na een week waren we ook voorzien van een aanrechtblok. Inmiddels zitten we er na twee weken zo bij:

   

                                

Een rustige plek, iets dichterbij de dorpskern. En ja, wanneer werd deze plek ons thuis? Misschien wel toen ik citroengras in onze tuin zag staan en daardoor de geplande Thaise maaltijd niet mislukte (ik was het vergeten op de markt). Misschien wel toen Benj zijn lievelingsschoenen terug vond in een doos. Misschien wel toen we een gewone dag hadden zonder huisklusjes. Of misschien wel toen Daniel met nieuwe vriendjes door de straat fietste en na een minuut nonchalant zei: ‘ik ken ze al’.
Hierbij is ons weblogseizoen weer geopend.

Comments
  1. 8 jaar ago
  2. 8 jaar ago
  3. 8 jaar ago
  4. 8 jaar ago
  5. 8 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.