Surfen

Afgelopen weken is het rustig geweest op onze website: we hebben vakantie gevierd!

De scholen hebben een maand lang een soort van herfstvakantie en wij zijn er ook op uitgeweest. De foto’s laten zien dat we gelukkig geen herfstweer hadden, maar goed zomerweer. We verbleven in het vakantiehuis van de OMF aan het strand. Een goed ingericht (familie)vakantiehuis, waar voor ieder wat te doen is. Zo was één van de andere gasten een goed surfer, die Sijmen heeft leren surfen…een surfplank en surfzeil zijn één van de voorzieningen van het vakantiehuis, dus de komende vakanties weten jullie ons te vinden.

  

  

Comments
  1. 9 jaar ago
  2. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.