Eerste zondag in Manchakhirie

Afgelopen zondag hadden we weer een bijeenkomst in de school. Tijdens onze afwezigheid waren twee van de zes trouw bijna elke zondag bij elkaar geweest. We waren erg benieuwd of de zes christenen in ons dorp zouden komen.

We hadden de afgelopen week iedereen weer gesproken, waaruit bleek dat wij voor sommigen nog wel de bindende factor zijn. Gelukkig is hun geloof in God niet verdwenen! Afgelopen zondag waren er vijf christenen en één nieuwe man, die we vlak voor ons verlof ontmoet hadden. Hij is geïnteresseerd gebleven en werd door één van de christenen af en toe opgezocht. Heel mooi om hem weer te ontmoeten.
Samen met buurtkinderen en de ouders van Toe, de lerares op de christelijke basisschool, een hele club dus.
We zien er naar uit om op zondag weer met elkaar God te loven en te prijzen en elkaar te op te bouwen in liefde voor God, liefde voor elkaar en liefde voor onze naasten.

Comments
  1. 8 jaar ago
  2. 8 jaar ago
  3. 8 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.