TV-uitzending

Met presentaties hebben we veel van jullie afgelopen tijd over ons werk verteld. Een presentatie gemist of vind je het interessant om onze teamleden aan het werk te zien? Dan is hier een mooie kans!

Afgelopen juni heeft een filmploeg van Zendtijd voor de Kerken een weekend in Isaan doorgebracht om het zendingswerk in Isaan te filmen. Aankomende woensdagmiddag wordt de documen-taire uitgezonden en is daarna via uitzendinggemist.nl te zien.

Het persbericht meldt het volgende: In het Noord-Oosten van Thailand in de provincie Isaan werken Nederlandse zendelingen in een gebied met ruim 16 miljoen inwoners. De provincie is voor bijna 100 % Boeddhistisch, Marten Visser, David van der Lee, Jan van Eeken en Reinout van Heiningen en hun gezinnen wonen nu in dit gebied. We maken kennis met hun werk en de omgeving waarin zij werken. In Waeng Yai is al een kerk geplant en worden op zondag kerkdiensten gehouden, in andere plaatsen zijn o.a. vrouwengroepen die nieuwsgierig de Bijbel bestuderen.

Woensdag 8 februari op Nederland 2 om 14.50 uur.

Comments
  1. 11 jaren ago

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.