Genoeg is genoeg

Afgelopen week heeft er weer een wonderbaarlijke vermenigvuldiging plaatsgevonden. Hoewel onze poes 6 weken geleden een spuitje heeft gekregen, om er voor te zorgen dat we niet nog meer poezen krijgen, heeft ze goed haar best gedaan.

We zagen al dat ze flink dik was geworden, maar vanochtend was die buik verdwenen, erg verdacht dus… Tot ik op de kamer van Benj opeens wel heel erg hoge babygeluiden hoorde. En ja hoor, drie kittens rijker. Zojuist maakte ik onderstaande foto, en als je goed kijkt ze je er vier. Geen idee of er nog meer komen – laten we hopen van niet.

Daarnaast is het onze kip gelukt om twee eieren uit te broeden. Er lopen nu dus twee erg schattige kuikentjes rond. Het zijn een soort bastaards, want wie de echte moeder is, weten we niet, en er lopen zoveel hanen rond, dat een genetisch onderzoek uitsluitsel moet geven over wie het vaderschap kan opeisen.

Huisdieren update: 1 konijn, 7 kippen, 7 poezen, +/- 50 vissen. Iemand geïnteresseerd???

Comments
  1. 9 jaar ago
  2. 9 jaar ago
  3. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.