Body

Morgen vertrekken we voor vier dagen naar de jaarlijkse OMF Thailand Conferentie. Dat is altijd een ontspannende en opbouwende tijd met andere OMF zendelingen vanuit heel Thailand. We zien er naar uit!

Naast deze ontspanning, vinden we het spannend hoe de bijeenkomst op zondag eruit zal zien, zo zonder ons. Tot nu toe leidden wij de bijeenkomsten en meestal de zondagsschool. De laatste weken kunnen we twee christelijke gezinnen, Sak en Eek en Oo en Ooi, ook verwelkomen. Met Saai en Toe erbij, dus een mooie club. Een bijeenkomst beginnen we met gebed en zingen en daarna geeft Sijmen een bijbelstudie/preek. De kinderen gaan tijdens de bijbelstudie naar hun eigen lokaal voor een bijbelverhaal en verwerking.

Afgelopen zondag vroegen we wie er het zanggedeelte wil voorbereiden. Toe stelde zich vrijwillig. Sijmen stelde verder voor dat iedereen hun favoriete bijbelverhaal over de Here Jezus gaat uitzoeken en voorbereiden. Aankomende zondag kan iedereen daar dan iets over vertellen. Dit in het kader van de bijbelstudies die de afgelopen tijd over het leven van de Here Jezus gaan. Iedereen lijkt erg enthousiast. Toen we hen afgelopen week nog eens bezochten voor bijbelstudie zeiden beide families: jullie zijn er niet, maar wij hopen er te zijn, om de kerk ‘body’ te geven.
Bidden jullie mee dat ze inderdaad bij elkaar kunnen komen en gezegende tijd met elkaar en God hebben?

Comments
  1. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.