Bezoek

Op dit moment sluiten de ouders van Sijmen de reeks. De reeks van bezoek die wij de afgelopen periode gehad hebben. Heel mooi om Benj met onze ouders te bewonderen en hem in twee weken te zien ontwikkelen. Daarvoor hadden we een stagiair over de vloer en tussendoor een broer en schoonzus en een kantoormedewerker van OMF Nederland.

Bij het laatstgenoemde bezoek realiseerden we ons dat bezoek tegenwoordig voor zendelingen toch wel een andere lading heeft dan zo’n 40 jaar geleden. In de 15 jaar dat zij in het buitenland had gewerkt, had zij evenveel bezoek gehad als wij de afgelopen vier maanden. Alhoewel we in een land wonen dat op veel plekken nog niet bereikt is met het evangelie, is het goed bereikbaar. Bellen gebeurde zo’n 40 jaar geleden regelmatig, maar met een andere frequentie; zij kon 2 keer per jaar met haar ouders bellen.

Nieuws ging niet zo snel de wereld over….tegenwoordig wel, al was het enig tijd geleden sinds we onze laatste nieuwsbrief schreven. Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.