Geen facebook, maar eieren

Het hok stond er al, de witte kippen kregen genoeg voer, we spraken ze goed toe, maar van eieren was nog geen sprake. 

Een paar dagen geleden is onze veestapel uitgebreid met drie mooie bruine kippen en hoera, hoera: gisteren vonden we de eerste eieren en vanmiddag hebben we ze verorberd. Jammie! Hopelijk geeft dit inspiratie aan de witte kippen.


We hadden net bedacht dat we iets minder Facebook gaan checken…als we nu even wat afleiding nodig hebben, checken we of er nog nieuwe eieren zijn gelegd. Daniel doet ook naar hartelust mee en checkt ook de koelkast om te kijken en te voelen of de vondsten er nog liggen. De buurman, die meeging om de kippen te kopen, komt ook regelmatig buurten mét of zonder andere buren.
En Benj ondergaat alle vreugde rustig en slapend.

Comments
  1. 12 jaar ago
  2. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.