gals ed naa (puzzelen maar…)

Maandag zijn we weer aan de slag gegaan met een volledig nieuw programma. Zo nemen we de primitieve godsdiensten onder de loep, denken we na over armoede en hoe we als zendelingen op plekken moeten/ kunnen leven waar de mensen het minder hebben dan wijzelf. Bij een ander interessant vak, theology of religions, kijken we naar hoe het christendom zich verhoudt tot andere godsdiensten (kunnen christenen claimen dat hun Godsdienst de enige ware is?). Dit termijn gaan we ons ook verdiepen in het boeddhisme en worden we wegwijs gemaakt in de vier evangelien en de tijd tussen het oude en nieuwe testament. Zo te zien hebben we genoeg te doen.

Annelies doet ook weer volop mee. Gisteren bood een ervaren moeder aan om op maandagmorgen op Daniel te willen passen als wij allebei les hebben. Fijn om op die manier geholpen te worden.

Als laatste nog voor de nieuwsgierigen onder ons. De cijfers van afgelopen termijn komen langzaam maar zeker binnen rollen. De resultaten vallen geenzins tegen, om het maar zo voorzichtig mogelijk te brengen.

Comments
  1. 14 jaren ago

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.