Jaarwisseling

‘k Weet niet of we nog over de jaarwisseling ‘mogen’ schrijven, maar hierbij een korte update sinds de laatste blog. Voor ons stond de jaarwisseling in het teken van familie!

Na alle kerstdrukte hebben we onze zussen weer opgezocht en met hen nog een paar gezellige dagen in de jungle doorgebracht.

Daarna hebben we de ouders van Sijmen opgehaald van het vliegveld en zijn we met hen naar Manchakhirie teruggereden. Daniel vindt het hartstikke leuk met opa en oma en regelmatig klinkt nu een ‘Ooomaaa’ door het huis. Voor ons ook leuk om ons leven en werk met hen te delen.
Wij hebben afgelopen week een redelijk gewone werkweek achter de rug met taalstudie (Annelies bereidt zich voor op het afronden van het tweede jaar! Brrrr….) en het opzoeken van een man die interesse heeft in het evangelie, omdat zijn dochter Christen is en hij meer wil weten over God. Daarnaast kinderclub, lesgeven op de christelijke basisschool en afgelopen zondag een dienst met Saay en Toe en veel buurkinderen bij ons thuis.

Nu maken we ons klaar voor vakantie met de ouders van Sijmen. We hebben er zin in en hopen dat we lekker uitrusten. Annelies is inmiddels ruim 5 maanden zwanger en met een groeiende buik en een 2 -jarige af en toe flink vermoeiend! We zijn dankbaar dat het goed gaat en schrijven na onze vakantie weer verder!

Comments
  1. 10 jaar ago
  2. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.