Normal life?

Na twee weken veel en leuk (familie)bezoek, stapels kaarten en pakjes (dank, dank, dank!), voeden in de nacht (jaja, wij mogen er ook aan geloven!) en eigenlijk de hele dag door, begint het gezinsleven langzaam te wennen.

Zo wordt Annelies weer steeds mobieler en zijn we zondag met z’n drieën naar de kerk geweest. Wat mooier dan de eerste preek over Efeziërs 5:21-6:9 – aanvaard elkaars gezag uit eerbied voor Christus, als man en vrouw, als vader en kind, als slaaf en meester. Nou, daar kunnen we wat mee nu en in de toekomst! God geeft alle teksten op Zijn tijd.

    

Aankomende vrijdag is de deadline voor de verslagen van het eerste termijn. Sijmen is hard aan ’t schrijven aan een essay ‘Heeft God een mooi gedetailleerd plan voor mijn leven?’. Wat vooraf is gegaan aan lessen vol discussies, Bijbelse referenties en boeken lezen. Dat is weer eens wat anders dan een luier verschonen….

Aankomende vrijdag hebben we een afspraak staan bij het Nederlandse consulaat in Birmingham voor een paspoort voor Daniel. Het wordt nog spannend of zijn paspoort voor de kerst klaar is. De wachttijd is nu 6-8 weken vanwege de kerstdrukte. Bidden jullie mee dat het paspoort op tijd klaar is?  

Comments
  1. 15 jaar ago
  2. 15 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.