Hier zijn we weer…

Engeland komt steeds dichterbij. Maandagochtend 8 september reizen we af. Volgende week rond deze tijd hebben we Engelse bodem onder onze voeten. Nu nog een week van pakken, laatste etentjes, bezoekjes en nog een beetje uitrusten.

De afgelopen maand hebben we nog veel mensen bezocht en vakantie gevierd. We hebben genoten van familie, oud-collega’s, gemeenteleden, vrienden en bekenden en realiseren ons dat twee maanden te kort zijn om 2 jaar in te halen en alle bekenden weer te zien. Ook hebben we een OMF-reunie bezocht, waar we zendelingen die op verlof zijn, kantoorstaf en zendelingen-in-spe hebben ontmoet – ook weer inspirerend, we hebben leuke collega’s en mooi om te zien hoe en waar God werkt.  

In de vakantie zijn we het Hollandse landschap weer meer gaan waarderen en hebben we super-Hollands een tandem uitgeprobeerd. Heel relaxed om als zwangere achterop te zitten :-)! Sijmen z’n conditie vliegt vooruit. 

We hebben veel zin om met de bijbelschool te beginnen. We zijn benieuwd naar onze plek, medestudenten en docenten voor ’t komende jaar, wat de baby-voorschriften in Engeland zijn, wat we allemaal zullen leren. Nu we wat boeken zijn gaan lezen, gaat het helemaal kriebelen om met de Bijbel aan de slag te gaan onder begeleiding van gelovige, wijze mensen! 

Comments
  1. 16 jaar ago
  2. 16 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.