Verhuisd!

De twee jaar zijn nu echt bijna voorbij. Twee jaar! We kunnen ons nog herinneren dat het als een lange tijd voor ons lag. Inmiddels zijn ze bijna voorbij; ons huis is klaar voor de nieuwe lerares, we hebben afscheid genomen in Waeng Yai en zijn nu in Lopburi voor een taalcheck.

  

Met behulp van Toem en On hebben we alle spullen overgebracht naar de kerk. Daar hebben we de spullen opgeslagen, zodat we over anderhalf jaar geen inboedel meer hoeven aan te schaffen.

  

Afgelopen twee weken hebben we drie doopdiensten mee gemaakt. Hierboven werden drie mensen gedoopt in het dorp Noong Song Hong. Via een Nederlandse zendelinge, die onder prostituees werkt in Pataya, zijn de eerste contacten gelegd. Zij bezoekt met vrouwen, die tot geloof zijn gekomen, de geboortedorpen. Marten bezoekt nu ook wekelijks dit dorp en afgelopen zondag waren we met vrouwen uit Pataya en gemeenteleden uit Waeng Yai bij de eerste doopdienst. Mooi om te zien hoe God wegen en mensen bij elkaar brengt en zo Zijn Koninkrijk uitbreidt en mensen vrede en verlossing geeft door Jezus Christus.

Hieronder twee foto’s van de laatste doopdienst van de kerk in Waeng Yai. Phi Mali werd gedoopt in een meertje buiten Waeng Yai. Met 30 kinderen en 20 volwassenen zijn we zondagochtend op pad gegaan. Geweldig om te zien dat Thaise mensen de stap zetten om gedoopt te worden en een leven willen leiden achter Jezus aan.

  

Comments
  1. 16 jaar ago
  2. 16 jaar ago
  3. 16 jaar ago
  4. 16 jaar ago
  5. 16 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.