Weer in de schoolbanken

Sinds dinsdag 24 november wonen we voor een paar maanden weer in Lopburi.  

Afgelopen week hebben we tijd gehad om onze koffers uit te pakken, te wennen aan de warmte, hebben we weer de winkels gevonden waar we onze boodschappen kunnen doen en hebben we weer even wat Thaise normen en waarden op een rijtje gezet. Sinds vandaag zijn de eche taallessen weer begonnen.

Hieronder wat foto’s om de afgelopen week te illustreren.

Lopburi (8) [800x600]  Lopburi (10) [800x600] 

 

 

 

 

 

We wonen niet in hetzelfde huis of dezelfde wijk als drie jaar geleden. We wonen samen met twee andere studenten (zie eerste foto) op een stukje grond.   

Eerste dagen Lopburi [800x600]Eerste dagen Lopburi (4) [800x600]

 
Het schoolleven is weer begonnen! Hier een foto van de voorkant van de taalschool. Waarschijnlijk overduidelijk een taalschool van ‘buitenlanders’, anders stonden er denk ik allemaal brommers :-)! Wie gaat er nu fietsen in deze hitte? Op de taalschool zijn zo’n 25 studenten, waarvan 4 stellen naar het Noord-oosten van Thailand gaan.Lopburi (2) [800x600] Eerste dagen Lopburi (2) [800x600]

 

 

 

 

 

Daniel kan hier elke ochtend naar een crèche van de OMF. Een Thaise vrouw zorgt voor de kinderen, als de studenten op school zitten. Hij heeft het daar goed naar z’n zin en ’s middags is hij meestal wel in voor een verkoelend bad.

Comments
  1. 14 jaar ago
  2. 14 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.