Jetlag….Zzzz

De eerste paar dagen in Singapore zijn voorbij gevlogen. Vandaag hebben we een officiële start gemaakt met de ‘Orientation Course’. ’t Is erg leuk om weer met zoveel verschillende achtergronden bij elkaar te zitten, wij zijn de enige Nederlanders.

Na alle drukte van afgelopen tijd zullen we in Singapore een beetje kunnen opladen voordat we richting Thailand vertrekken. Elke dag beginnen we met een half uur bidden voor alle zendelingen van OMF, daarnaast geven alle zendelingen hun getuigenis. Het half uur daarna geeft iemand van het hoofdkantoor een Bijbelstudie. Eerlijk gezegd is dat er de laatste weken best wel eens bij ingeschoten en is het heerlijk om op deze manier klaargemaakt te worden voor Thailand.

Annelies en ik zijn aardig over onze jetlag heen, hoewel Daniel het erg leuk vindt om 8 uur ’s avonds naar bed te gaan om vervolgens om 12 uur middernacht wakker te worden, omdat dan z’n middagdutje erop zit. Afgelopen nacht verloor hij de worsteling om half drie. Hoewel hij qua ritme nog niet echt gewend is, heeft hij het erg naar zijn zin en door naar iedereen te zwaaien, pakt hij ze zo in.

OC Singapore 003 [800x600]

Comments
  1. 14 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.