Hallo!

Een berichtje na wat radiostilte: we’re still alive!

Sijmen is vorige week maandag teruggekomen uit Thailand. Sijmen vond het weer heel leuk om er te zijn en te ontdekken dat hij nog kon duidelijk maken aan de taxichauffeur waar hij heen wilde aan – onze wekelijkse bezoeken aan het Thaise restaurant heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben door dit bliksembezoek weer veel zin gekregen om terug te gaan.

De weken vliegen hier nu voorbij. Nog twee lesweken te gaan en een week om alles hier af te ronden. We volgen lessen, studeren, spelen met Daniel, genieten van cheesecake en zijn volop aan het voorbereiden voor de evangelisatie-actie aankomende maandag.

De actie is een stuk groter geworden dan we zelf bedacht hadden. Een christen in Gloucester hoorde ervan en kan ons voorzien van een podium en eetkraampjes erom heen, zodat dat mensen kan aantrekken. Met een springkussen, een christelijke boekenstand, live-music, sketchjes en getuigenissen hopen we dat mensen komen, over Jezus horen en dit een handreiking is op weg óf tot God! We zijn verrast hoe God ons allemaal bij elkaar heeft gebracht – God heeft het in de hand blijkt maar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.