Doopfeest

Ongeveer drie maanden geleden vertelden we dat On gezegd had Christen te willen worden. Na eerst een paar maanden van een afstandje de kerkdiensten meegemaakt te hebben en het enthousiasme van de kerkleden te hebben gezien, heeft God zijn hart veroverd.
We hebben bij een meertje een ‘hage-dienst’ gehouden. Daarna is hij gedoopt. Wat heerlijk om in de natuur met elkaar als gemeente, zo iets moois mee te maken. 

 

Daarnaast waren Em en Meey afgelopen zondag ook weer mee. Deze namen hebben jullie nog niet gehoord. Em en Meey kwamen drie weken geleden voor het eerst naar de Engelse les op zaterdag bij ons thuis. Vorige week zondag kwamen ze naar de kerk in de verwachting daar ook Engelse les te krijgen. (Zendelingen worden direct gekoppeld aan leraar Engels)

Ik denk dat het zingen en enthousiasme ze heeft aangestoken, want na de ontdekking dat het niets met Engels te maken had, vroegen ze: “Wat gaan we volgende week doen?” Zodoende waren ze afgelopen zondag ook bij het dopen. We hopen en bidden dat ze blijven komen op zondag en dat ze door de Kerk en de Engelse les gaan begrijpen wie Jezus voor hen wil zijn.

Comments
  1. 17 jaar ago
  2. 17 jaar ago
  3. 17 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.