Nieuwsbrief februari 2015

Onze nieuwste nieuwsbrief is uit met onder andere:

‘De ouderling, Sijmen en een jonge man uit Oekraine gingen op pad in een dorp. Bepakt met pakketjes gevuld met folders voor alle leeftijden. Na twee uur wandelen waren we zo goed als overal geweest. Het dorp Nadjaan telt zo’n 150 daken, zoals je dat in het Thais zegt. Niet heel groot dus. In het laatste straatje zat een oudere man.
Hij deed zijn best om één van de folders te lezen, maar de letters waren te klein. Na een korte uitleg van het evangelie spraken we af om elkaar de week er op weer te ontmoeten en een leesbril te brengen. De week erop waren we er nog niet aan toegekomen om brillen uit de teamvoorraad te halen. Toch zijn we met een aantal gemeenteleden langsgegaan. Bij aankomst zat deze man in zijn tuin tamarinde te pellen en met nog een andere man te praten, een gepensioneerd schoolhoofd. “Oh, dit is de magiër van het dorp, hier ben ik een paar jaar geleden nog met mijn kleinzoon geweest”, werd vanaf de achterbank verteld.

Die middag kregen we alle tijd om met muziek en verhalen over Jezus te vertellen. Zichtbaar onder de indruk luisterden de mannen naar Niam, die vertelde over hoe haar leven was veranderd, nadat ze de Here Jezus had leren kennen. Ze vertelde over hoe groot de Here God is en hoe graag Hij wil dat we Hem leren kennen. Tijdens dit gesprek realiseerde we ons dat beide mannen over hordes aan barrières moeten stappen om bij Jezus te komen. Maar vertrouwend op de Heilige Geest gaan we die leesbril brengen.’

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.

Comments
  1. 9 jaar ago
  2. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.